perjantai 12. heinäkuuta 2013

Children shouldn't play with dead thingsOlen katsellut nyt maratonina Supernaturalia, American Horror Storya ja vastaavia, joten tuntui luonnolliselta tehdä vähän asiaan liittyvää kuvamateriaaliakin. Baarista bongatun kauniin Lauran (ja koska maailma (lue: Tampere) on niin pieni, niin olin itseasiassa jo aiemminkin nähnyt ja editoinutkin hänestä otettuja kuvia) kanssa oli ollut jo kauan tarkoitus kuvata jotain, ja hän lähtikin innolla tähän projektiin mukaan. Tiedän itsekin, kuinka vapauttavaa ja rentouttavaa on, kun ei tarvitse olla kaunis kameran edessä. :D

Suunnitteluiden loppumetreillä meinasi iskeä paniikki, kun maskeeraaja joutuikin olemaan kuvauspäivänä töissä, mutta kaikkien onneksi minun ei tarvinnut alkaa keksiä mitään puoliksi tehtyjä makseja, joita voisi fiksailla photoshopissa, vaan sain ihanan Niinan tilalle meikkaamaan.
Kuvauspäivänä aikaisemmin kävin vielä testailemassa tekniikoita ja raapimassa päätä kuvauspaikalla Pasin ja Sofian kanssa, mikä oli enemmän kuin hyvä, ettei tarvinnut sitten niitä valaistusongelmia ratkoa mallin jo ollessa ready to go vieressä.

Itse kuvaukset olivatkin sitten aikamoinen härdelli kuuden ihmisen pyöriessä yhdessä kellarin nurkassa, mutta saimme tiimin voimin aikaan hyvät ja tarkoituksen mukaiset ruudut, joiden kanssa olikin sitten kiva viettää ilta ja seuraava päivä koneen äärellä. :)

Kuvat: Milla Kouhia
Malli: Laura Sitaru
Meikki & hiukset: Niina Sirén Make Up
Assarit: Pasi Itäsalo, Sanni Saarenmaa & Termiittori


Ja loppukevennyksenä muutamat behind the scenes -kuvat. :)

Pasi, Termiittori & Laura

Niina monsterinsa kanssa.P.S. Todistettavasti minä myös vuodatin omaa vertani näiden kuvien eteen, kun iskin Lauran harsovaatetta silpoessa neulalla omaan sormeeni. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti