tiistai 30. huhtikuuta 2013

Yhden valon harjoituksia

Sunnuntaina oli mitä upein keväinen keli; aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ilma oli lämmin. Täydellinen päivä siis lukittautua pimeään studioon! Kristan kanssa olimme suunnitelleet jo aikapäiviä sitten näitä kuvia ja vihdoin pääsimme niitä toteuttamaan. Ajatuksena oli ottaa tummia ja tunnelmallisia kuvia käyttäen vain yhtä valoa, ja harjoitella vähän erilaisempia ja tiukkoja rajauksia. Jälkimmäinen tavoite osoittautui näistä hankalimmaksi, mutta harjoitukset jatkuvat.

Taustalle laitettiin soimaan herkkismusiikkia ja jotenkin taas lähdin hakemaan Kristasta hieman surumielistä fiilistä. Tästä varmaan peilautuu jotain omia tuntemuksia, mene ja tiedä. Tuollaisessa tunnelmavalaistuksessa on jokseenkin helppo kuitenkin heittäytyä melankoliseksi ja mielestäni Krista täytti toiveeni täydellisesti.

Kuvat: Milla Kouhia Photography
Malli: Krista Kallio
Assari: Pasi Itäsalo

Studion lainasta iso käsi Timo Kivirannalle!


Lopuksi hieman vielä otettiin vähän "hiphopimpaa" kuvaa, sekä hassuteltiin, ja tehtiin pieni kannanotto tähän tämän päivän pin up -hypetykseen, jossa myös Kristan mallijuuret ovat. Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, pidän kyllä tuosta upeasta 50-luvun tyylistä ja hyvin tehdyistä pin up -kuvista, mutta tosiasia vaan on, että näitä malleja, kuvia ja muita näkee nykyään ihan joka paikassa. Joten, me teimme 'oman näköisemme' pin up -kuvan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti