tiistai 11. kesäkuuta 2013

Sateen jälkeen

Tänään on ollut taas yksi niistä päivistä, kun haluaisin vaan jäädä sänkyyn peiton alle piiloon pahaa maailmaa. Fyysisesti rankka viikonloppu ja henkisesti jokseenkin rankat pari-kolme viikkoa vaativat eilen astetta rankemman romahtamisen, ja tänään on tunnelma pääni sisällä ollut kutakuinkin samanlainen kuin olosuhteet oli näissä kuvauksissa; sateen ja ukkosmyrskyn jälkeinen usvainen tyyni, jota silti vielä varjosti tumma taivas.

Keskittymiskyky ja energia loistivat jälleen kerran kauniisti poissaolollaan, mutta silti onnistuttiin ottamaan kuvat, joihin kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. Jonna oli onneksi aivan täydellinen malli näihin kuviin, ja ihana Sofi kasteli alushousunsakin auttaessaan vedessä kankaan kanssa. En ihan vielä osannut pelata tuon kangasrekvisiitan kanssa haluamallani tavalla, mutta näitä vesiaiheisia kuvaideoita minulla on päässä aika monta tätä kesää silmällä pitäen. Harjoitukset siis jatkuvat.

Malli: Jonna Koponen
Assari: Sofia Solanakis

4 kommenttia:

  1. Näissä on kyllä saatu vangittua täydellisesti se fiilis myrskyn jälkeen. Vau!

    VastaaPoista
  2. Vautsi, ihan mahtavia kuvia! Eksyin jostain blogiisi ja kattelin noita vanhempiakin tekstejä - oikeesti nää kaikki kuvat on niin hienoja ettei mitään rajaa! Sait uuden lukijan (;

    http://lifewithbella-essi.blogspot.fi/

    VastaaPoista