maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vera & PrettiViikko sitten perjantaina kuvailtiin Veran kanssa. Olimme viestitelleet FB:n välityksellä, ja Vera lähetti minulle inspiraatiokuvia, joiden joukossa oli kuva tytöstä hevosen selässä. Koska minulla oli tiedossa rauhallisuutensa puolesta täydellinen kuvaushevonen, päätimme lähteä toteuttamaan tuosta kuvasta omaa versiotamme. 

Kuvaukset menivät varsin sukkelasti eteen päin. Ensin nostettiin Vera Prettin selkään ihan oikein päin, ja käveltiin kentällä sen verran, että hän sai vähän tuntumaa siitä, miltä tuntuu olla hevosen selässä ilman satulaa ja miten toiseen suuntaan kääntyminen tapahtuu. Kun kaikki meni kentällä ongelmitta, siirryimme maastoradan puolelle. Etsimme sopivan paikan, Vera laittoi itsensä kuvauskuntoon, ja hänet puntattiin taas selkään.
Itse kuvaamiseen ei mennyt varmaan kymmentä minuuttiakaan, ja Vera osasi olla upean luontevasti, vaikka Pretti välillä liikkuikin vähän ja hätisteli ötököitä pois. 

Jälkikäsittelyssä kloonailin pois ohjat ja Martan, joka piteli Pretistä kiinni.

Kuva & muokkaus: Milla Kouhia
Mallit: Vera Salmi & Pretti
Assari: Martta Kouhia (hevosen omistaja)

2 kommenttia:

 1. Arvostelua pukkaa:

  +Laadukkaat ja suuret kuvat
  +Mielenkiintoiset kuvat
  +selkeä ulkoasu
  +hyvä esittely sinusta itsestäsi

  -salasanavahvistus kommenteissa

  Jään ehdottomasti seurailemaan!:)

  http://colorationblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Itsekin vihaan tuota salasanavahvistusta, mutta ilman sitä tuli ihan mieletön määrä spämmikommentteja (siis bottikommentteja), että oli pakko laittaa se, kun meni hermo niihin ihan tyystin. :/

   Poista