sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Autumn Harmony


Malli: Eerika
Synkeä syksy on saapunut (no..viimeksi tänään paistoi aurinko ja karvaton koiranikin olisi tarjennut ulkona alasti, mutta anyways) ja vihdoin pääsen toteuttelemaan näitä iänikuisia synkistelykuviani. Ihanan lämmin kesä ja aurinkoinen syksy ovat olleet muutoin kivoja, mutta oman kuvaukseni kannalta ne eivät ole oikein inspiroineet. Pikku hiljaa tämäkin syksy kuitenkin alkaa tuoda niitä myrskypilviä ja ruskan värejä esiin, jolloin on aika siirtyä luontoon parantelemaan kuvausmasennusta. Muussa elämässä olen vähän syysmasennukseen taipuvainen ihminen, mutta visuaalista silmääni hivelee kyllä nämä synkemmät ilmat ja hiljalleen talviunille painuvat puut enemmän kuin kesän vihreys ja aurinko.Näitä kuvauksia ennen vietin pari päivää Helsingissä kuvauskeikalla, ja viimeviikolla kuvailin pariskuntakuvia maalaismaisemissa.

H & A
Ja loppukevennyksenä lisään kuvat, jotka oikeastaan "paransivat" kuvausmasennukseni, ja toivottavasti tuovat hymyn muidenkin huulille. :) Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille!

Malli: Pasi

3 kommenttia:

  1. HERRAJUMALA! Suu loksahti auki kun näin tuon ekan kuvan, ihan tajuttoman upeita kuvia! <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Moikkka! Sulle ois haaste mun blogissa, toivottavasti otat sen vastaan :) http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi/2013/11/haaste.html

    Ps. Nää sun kuvat on aina vaan yhtä upeita!

    VastaaPoista